Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bokstavligen


Somliga bara mal
och därtill tror att versal
fordras för att bli bättre tolkad
trots att texten är urholkad.




Bunden vers (Rim) av Loffe
Läst 278 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-11-30 00:03



Bookmark and Share


  Mr Lindemann VIP
Ja, så kan det skrivas

kort och koncist
2011-11-30

    VOLEUR
hmm (;
2011-11-30

  Erik L
Det där var mitt i prick - och fick mig att dra på munnen ordentligt! :)
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Loffe