Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Enya3

Kära barn, vilken resa...

Vilken enorm berg o dal bana...

OH MY GOD

Jag trodde aldrig det skulle ta slut

Du försvann...

och jag förlorade mig själv i samma stund..

OH MY GOD

Du skall veta kära barn att tårar rullat ner för min kind...

Nu har jag dig här igen :-)

OH MY GOD

Du skall veta kära barn att jag planerade för denna dag..

Dagen då jag åter skulle ta dig i min famn
OH MY GOD

Tänk att den dagen kom




Fri vers av J.L.O.
Läst 230 gånger
Publicerad 2011-11-30 16:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

J.L.O.
J.L.O.