Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nej dig vill jag inte vara med.

Du går med ditt tryne uppstickande i himlen
som du förvandlat till ett helvete

Du går med din överlägset äcklade blick
och tittar ut över oss
som inte är
som du
som inte
lever upp till din perfektion

Det är en illusion
att alla skulle
kunna
vara
precis så perfekt genomskinliga som du.

Ingen har kraft
att snarare leva ner
än att leva upp till din
påhittade nivå

Om människans
standardisering
som genomsyrar
hela din patetiska
världsbild

Om en norm
mitt i Sveriges största
storm

Du är som du är
jag vill inte tillhöra din svär.




Fri vers (Spoken word/Slam) av BitterFittan
Läst 180 gånger
Publicerad 2011-11-30 18:12



Bookmark and Share


  Akke
Jag älskar dig också:)
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

BitterFittan
BitterFittan