Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Något fattas mig

Du har tagit min del i det vi lagt vår kärlek

Blundat och stulit. Lirkat och lockat

Du är mitt hjärtas tjuv. Där har du lämnat sorgen att gro

Fått tårarna att brinna och orken att förtvina

Fult spel. Du lever efter mottot:

I krig och kärlek är allt tillåtet





Fri vers av Nina Nightwish VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2011-11-30 21:54



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En stark känsla infinner sig!
2011-12-07

  LassO
energi tjuv eller nåt värre kanske?
2011-12-01

  SagaArt VIP
Låter som en energitjuv? Varm kram till dig
2011-12-01

  Ronny Berk
en text som förmedlar mig starka känslor; känner av en dragkamp där alla medel anses tillåtna...även tjyv- och rackarspel...
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Nina Nightwish
Nina Nightwish VIP