Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För sista gången


Du var alltid på väg
i din egen värld
bort, pappa
du gick bort

för sista gången.





Fri vers av Elisabeth VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-11-30 22:12



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Den här griper verkligen tag i mig.
Oerhört stark!
Undrar om det är så min son kommer att se på mig när den dagen kommer.
2011-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth
Elisabeth VIP