Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En tidig morgon i november?

Eller nä...
Ögat tittar ännu en gång
på klockan,
på datumet,
första december.

En månad fylld av ljus i fönster,
värme mot medmänniskor i vår omgivning.
Lite extra vi kanske bryr oss.

December...
en månad fylld av magi,
tindrande ögon,
förväntan,
hos stora,
hos små.

December...
en månad att tänka till,
att vara mer närvarande,
varva ner,
strunta i julstressen,
för visst är det viktiga ändå
att vi har varandra?




Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 183 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-01 09:23



Bookmark and Share


  anits VIP
Mycket fint skrivet, tycker om don
tre sista raderna dom säger mycket
2011-12-02

  Eva Langrath VIP
Fina tankar om adventsiden.
2011-12-01

  Ninananonia VIP
:) Så fint :) Det är det viktiga :)
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77