Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagens vedermödor



snubblar in i vakenheten
in i dagen
i dagens vedermödor
ingår
själva överlevandet
känslomässigt
fysiskt
att vilja mera
att tala med dig
att få dig att älska mig,
mera

ätandet, handlandet,
besöket på biblioteket
handlandet på apoteket
ätandet
allt fyller min dag
jag vill ha
dig nära
att älska och hålla
kär

snavar på min verklighet
drömmen var neutral
lämnade inga spår kvar
jag har röksug nu
fast det är flera timmar kvar
till dagens första cigarett
som jag tar
i medicinskt syfte

istället för narkotiska preparat
men fan vet
när jag tar narkotiska preparat
igen
istället
och försvinner
in i dimman, i drömmen
bubblan
med sitt skyddande skal

jag klarar mig inte utan dig
jag vet ej hur jag ska klara det
jag vet ej hur















Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 113 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-01 09:28



Bookmark and Share


  PPQ
så ärig denna text känns så objektiv
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP