Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I natten

 

 

"Vindrutetorkarna går fram och tillbaka,

fram och tillbaka, fram och tillbaka..."

Åter finner jag mig vid havets strand, 

en örn som flyger... i nattens mörker

Månens ljus utformar en brygga på vattnet...

jag ser  silverglansen...

mötas lite kort...  fortsätta kämpa...

jag ger inte bort min chans...

Efter mötet ser jag dom två örnarna flyga igen,

tillsammans..starkare men inte redo... inte än.

Vilka var de...

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-01 16:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väntan...längtan...coh styrkan växer. Vilken fin text!
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP