Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TVILLINGSJÄL

Du min ensamma själ som jag bär i mitt inre

Sök i mitt minne

Hittar du någon där som är gömd därinne

Bekanta dej med den om du känner de är rätt

För att vara ensamsjäl är inte lätt

Kanske hittar du en tvillingsjäl

Att du då sökte var väl för väl

Så släpp den ej nu den vän som du fann

När ni ni äntligen har hittat varann

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-01 19:10



Bookmark and Share


  Alva Johnsson VIP
Tvillingsjäl:

Någon att luta sig mot.
2011-12-03

  S.A.I. Steve Lando VIP
en bra uppmaning
2011-12-01

    ej medlem längre
Musik, musik, musik

*ler*
2011-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP