Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem vill trösta knyttet ?

 

När själen är förstoppad, öppna pärleporten

släpp ut kaninen

Det ger mer smärta i själen än i hjärtat

söndrar min tempel inuti

hur kan man bli fri

Jag vill tömma min tarm från själens smärta

Jag vill göra mig fri från barndomens härdsmälta

Jag vill supa mig full

jag vill springa i min väg

jag stannar bakom knuten

tror ingen ser

Jag röker och skär mig

jag bryter mitt ben

Jag är ditt barn fast du ej mig ser.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 389 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-01 19:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP