Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ny terapi för mig...

Jag gör en fråga för mig själv ? Som att... varför tänker jag så

ofta på Rodger i solen ? Oj ja, det var OJ och ännu ett par gånger ojjjjjjjjjj

Men han är ju fiskare och jag kanske en mås...han tyckte jag skulle fiska själv.

Jag ritade honom på pappret , det blev ett spöke, med alldeles för små skor

på sig...

Jag kanske skulle måla en serie av alla män jag haft... de är olika allihopa,

ingen har varit elak , alla har burit mig framåt, dit var jag befinner mig nu..

och jag har älskat dom alla, men inte som nu...

Man börjar förstå varför de alla ska kallas Jesus. De var ju ganska många.

Och jag låg faktiskt inte med alla, men med några flera gånger :-)

När vet man att man har gått till det sista då, juu det är då när man säger juu

och börjar ropa efter Gud eller Gudinna...på korsvägen.




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-01 20:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP