Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min älskade i himlen


min älskade, min blå kostym

du är så öm

jag kan ej glömma din andning

din dödsandning...

var är du nu, var är du nu..

din andning är mitt spöke

mitt himlaliv

jag dödade dig

kan du någonsin mig förlåta?

javisst, det kan du för jag är bara stofft...

just like you




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 258 gånger
Publicerad 2011-12-01 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP