Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
konstiga sammanträffanden ....


västerbottens ost

Två danser i västerbotten

två hjärtan trycks ihop

det var den sjätte....

DU, västerbottens ost

Jag philadelphia....

Jag älskar färskost.

Jag camembert...

Det blev  juli,

åter den sjätte

september den hette

nu finns ingen annan

bara han




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-01 20:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP