Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
.....vill ju vara ute i god tid, taskig är jag med som avslöjar dem i förväg . Å andra sidan får jag ingen julklapp av min förste mottagare ändå...........


Min första Julklapp 2011 .

Jag ger årets första julklapp till ,som sig bör, Landets Förste Man, excellensen och statsministern Fredrik Reinfeldt . Jag har ordnat en exklusiv ,EGEN, personlig NÖDUTGÅNG från regeringskansliet , reserverad för honom exklusivt, garanterat SAFE och ALDRIG blockerad . Snöplig Sorti, Fredrik, "whenever real shit happens" ....... !


------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 243 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-01 20:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska