Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag vill vagga dig



Jag vill vagga dig

du tösen min

jag vill vagga dig

till din behag

jag vill se dina klara ögon

munnen som dras ända till öron

Får jag vagga dig

du får vagga mig






Fri vers av Pirjo VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-01 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP