Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Annorlunda tillsammans

Dunkel som omsluter
dunkelblått sken
berör
duo
du
jag är tillsammans
kämpar
annorlunda tillsammans
hänger vi oss utav livet
som förför med dess glans
vi är durabel
sträcker ut hjälpande
våra händer
till de som må behöva.






Fri vers (Fri form) av wiria77
Läst 183 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-02 08:14



Bookmark and Share


  anits VIP
Dina ord berör
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

wiria77
wiria77