Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Station Desperation



inom mig, hade jag alltid känt
inom mig
en dörr på glänt

inga spärrar för den lycka som uppenbarade sig
i morgonljus, i skymning
jag trotsade era lagar,
regler

inom mig, växte och revs gränslinjerna
det var murar av sten
granar, på rad
rullar av konstgräs

inom mig, då, slog en fågel sina vingar
inuti mitt hjärta
fjärilar i magen, jordbävningar på andra sidan
hav med delfiner, en dammfors
luckor till känslolivet

nu låg där kroppen av mig
bredvid världen
nära att se er dansa
nära, att se er svinga gungan av lek
jag blundar lite ibland

sakta går tiden förbi
ni har så roligt, tänker inte
gör bara, som också jag, gjorde förr
omfamnade stunderna
drack tiden ur ett timglas

sanden nu mot min kind
jag lyfter lätt på ögonlocket
går ut på min balkong
jag är, jag är
jag är ute

grannens jultingeltangel blinkar
i olika färger

det är fint











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 219 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-02 09:36



Bookmark and Share


  PPQ
jag känner en rythm... en tyngd... en styrka... love it
2011-12-02
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP