Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Farväl till vapen

Han gick på gatan och rökte och tänkte
- Det finns andra bra killar, det är visst deras tur nu.

Han gick hem till lägenheten och tänkte mer på det när han släckte taklampan.
- Såklart var det deras tur.




Fri vers av Joel Munther
Läst 457 gånger
Publicerad 2011-12-02 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Joel Munther
Joel Munther