Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mina rädslor avtar...


Jag har blivit av med mina rädslor

det är ändå andra som styr mitt liv

Borta är mörker, lögner, hål och hala klippor...

varför sitter jag då här ensam och gråter


Juu ..jag vill ju bara vandra

barfota

med honom jag älskar


och han är inte redo



jag väntar .........och hittar mer ur mitt inre....

det är ju jag som inte är redo.....




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 00:26



Bookmark and Share


  Alexander Gustafsson
jag älskar ingen,
men räds ändå inget
utan döden...
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP