Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sov du lilla videung...

 

 

"Sov du lilla videung

än så är det vinter"

Låt dig vaggas i min sång

känn dig trygg i kärlek

Se mitt ljus i ditt mörker

låt visa vägen

Orka kämpa

gå  "läroverket"

Livets kvarn mal ditt förflutna

stoftet blir till mylla...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 216 gånger
Publicerad 2011-12-03 00:32



Bookmark and Share


    maija tuori
Så vackert ...
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP