Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det trodde jag...en gång


Jag är din tid


Jag är din tid

du har ingen brådska

Du är min tid

jag är inte redo

Jag har hittat mitt hem

fått en längtan

Jag gråter i min kammare

jag har en familj...




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 102 gånger
Publicerad 2011-12-03 00:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP