Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nu är det dags.. om du inte gjort det


tala högt om ditt oförstånd

då kan du hitta glädjen

livet du bär


vänd ut och in

ditt förflutna liv

det kommer dig igen

på förståelsens båt


svaret du får kommer från ditt inre

vem är kaptenen

vem bär hatten






Fri vers av Pirjo VIP
Läst 257 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 01:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP