Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget val mera...

Vet ...ni....vad....öronmärkning......är......Det är det som gäller för mig....ALLA

ska vara med....även jag... annars inget.....obs. chansen ja .... det

betyder...juu cash.... på torska.....

...VI.... har .....inget ...val... mera / "norsk torsk"


Hitta till kärleken, vänd ut och in ditt förflutna liv, hitta förståelsen i helvetets

eldar, bränn bort ditt skal, hitta grodan till din röst och du är med i

himlakören....



Och jag får ju inte min Övergud heller.... Peter.... och det säger jag aldrig vad

han heter... inte ens på torska....HAN är inte cash.....i bara hasch.


Juuu det är braaa att man har läst stresspsykologi.....på riktigt , HPA-axeln

och så vidare ni vet.......... jag är inte osocial,,, bara lesss...






Fri vers av Pirjo VIP
Läst 224 gånger
Publicerad 2011-12-03 02:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP