Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost




skimmer över fälten
frosten


imma en spegelbild
andetaget fryser nu


vittra sönder
liv


runt kroppen
ett frö












Fri vers (Modernistisk dikt) av LenaJohansson VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-03 08:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint!
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP