Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Denna dagen, mitt liv.

Dag ut, dag in. Ny dag. Välkommen. Precis som igår ringer väckarklockan. Precis som igår är jag inte sugen på filmjölk till frukost. Precis som igår påstår mamma att jag är morgonsur, fast det är hon som är det. Och, precis som igår kommer jag i tid till bussen. Men givetvis är den sen, precis som igår.
Dag ut, dag in.
Precis som igår orkar jag helt enkelt inte hälsa på de gamla högstadiekompisarna på bussen. Precis som igår krånglar hänglåset till mitt skåp.
Dag ut, dag in.
Precis som igår kommer jag sitta i skolan, men mest tänka på annat. Och, precis som igår kommer ingen fråga.
Precis, precis som igår är idag.
Denna dagen, mitt liv.




Övriga genrer av voyage
Läst 521 gånger
Publicerad 2006-01-16 23:35



Bookmark and Share


  yoyyo
precis?
hm känner igen att dagen idag känns som dagen i går

bra skrivet
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage