Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förblindad av järnrör.

Som ett järnrör som dunkar i mitt huvud är din röst.
Som ett brännmärke, är du fast här för alltid.
Som din stereo dunkar du, och varje slag blir hårdare.
Med en kedja fäste du mig här, vid din sida.

Och jag kan inte hjälpa att jag älskar det.




Fri vers av voyage
Läst 528 gånger
Publicerad 2006-06-15 00:31



Bookmark and Share


    Syke
leende raka puckar
2006-06-15
  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage