Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlorad till bitterheten

Rör mig inte mer,
jag har vänt taggarna utåt.
Dom plågade mig för mycket när de var vända emot mig.
Glöm mig, jag är förlorad
till bitterheten & tittar på
medan tåg efter tåg går förbi.

Se inte på mig sådär.
Jag lovar, att jag har valt den här ensamheten.
Den skyddar mig från människor, sådana som dig.
Glöm mig, jag är förlorad
till bitterheten & vinkar med en vit näsduk
när sista tåget går förbi.




Fri vers av voyage
Läst 473 gånger
Publicerad 2007-01-04 14:31



Bookmark and Share


  om en Siri
jag hoppas verkligen inte, att du tänker ge upp din talang och hela dig till bitterheten. vi har fått en chans till liv. så ta det.
2009-12-16
  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage