Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En dikt utan titel.

Du har mig, som ett fotografi.
Tar fram mig när du behöver,
för att minnas.
Skratta åt eller klippa sönder.
Du har mig, som fast i en bok i din
bokhylla.
Som dammar igen innan du kommer
ihåg att jag finns där.
På så sätt förevigar du mig, men inte oss.

Vi var bilden du klippte sönder.




Fri vers av voyage
Läst 568 gånger
Publicerad 2006-03-01 22:17



Bookmark and Share


  poesi pplot
Tack för läsningen. Den fick mig att minnas.
2006-09-21
  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage