Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur tystnaden blev min sinnessjukdom.

Skål min kärlek.
Jag tänker inte bry mig om att stolen mittemot
är tom.
Att dudunket tystnade för längesen,
och hur tystnaden blev min sinnesjukdom.
Skål för kärleken.
Jag tänker inte bry mig och att ringen ligger
i byrålådan.
Och tynar bort i takt med mig själv.




Fri vers av voyage
Läst 612 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-03-01 23:11



Bookmark and Share


    Sandrew
Shit, du är riktigt bra!
2008-09-24
  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage