Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iskall kan du kalla mig.

Avtrubbad från verkligheten,
står jag fastfrusen.
Iskall kan du kalla mig,
men det är mot min vilja.

Jag är fastfrusen i en verklighet
som inte längre existerar.
Det som fattas är ett par armar runt min midja.
Det som fattas är dina armar runt min midja.

Iskall kan du kalla mig,
med det är mot min vilja.

Du kylde ner den värme som fanns.




Fri vers av voyage
Läst 624 gånger
Publicerad 2006-02-19 00:57



Bookmark and Share


  voyage
nu är det lite ändrat.
2006-02-19

    ej medlem längre
Ja jag gillar också din texts "själ", vad jag börjar tänka & känna då jag läser den.
Den kan säkert förbättras liite grann ytterligare, eventeullt ta bort några upprepningar, och personligen tycker jag formuleringen "Du kan kalla mig iskall" flyter lite bättre, men jag tycker mycket om texten.
2006-02-19

  Daniel_78 VIP
du skriver bra tycker jag
bra formuleringar och flyt i texten.

just slutet, du släckte mig när jag brann,
känns kanske lite cliché.

Min egen läsning skulle gärna varit i slutet
en upprepning av det som jag anser starkast
i texten.

Iskall kan du kalla mig,
men det är mot min vilja.

för du släckte mig när jag brann.
2006-02-19
  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage