Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

månens skära

 

 skrämd av döden

 

många som dött i mitt liv 

 

liemannen kom

nu och då

 

tänker på dem

 

solen

blid måne

 

 

månens skära 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 435 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-03 14:23



Bookmark and Share


    maija tuori
Berörande ....
2011-12-10
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP