Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

jag pärlan


de har berättat att jag gick hand i hand

med grannpojken redan som två-åring

vi pussades, det vet jag inget om..

som treåring tvingades jag i en mörk grön chifongklänning

jag blev en julgran...

jag fotades med dockan på gården

med dockan som man inte fick röra

jag och min bror, vi tog henne i skogen

mördade dockan

naken i bitar vid skogens skugga

tom inuti

vi var slaktare....




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-03 14:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP