Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utkristallisera


Beslutades att

allt skulle

kristalliseras ut


Längre bort

från oss själva


Slutligen gavs

ett smakprov

av oändligheten




Fri vers av stella
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-03 14:36



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
till skillnad från nedan tycker jag det klirrar varmt
2011-12-06

    ej medlem längre
klirrar kallt .. Avskalat, snyggt.
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE