Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Plast.

Här går vi i våra skor, \"Made in Taiwan\".
Plastsulor, som tar upp vatten underifrån.
Sätter oss på plastbänken i busshållsplatsen och funderar på att skaffa plastbröst tills bussen kommer.
Ser en gammal plastvän på bussen. Tittar upp. Ler. \"He..Hee..\" ångrar oss. Han ser inte ut att vilja hälsa.
Tittar ned igen. På plastgolvet.
Plastkassen lägger vi på sätet bredvid.
Kommer till skolan. Öppnar skåpet och tar ut en plastbok vi ska låtsas intressera oss för i en timme.
Betygen. Betyygeen! Skitsamma om ni aldrig har nytta av plastkunskap.
Plasttelefonen ringer. Vad pinsamt och okorrekt, tänker vi.
Plastfarsan hämtar upp oss efter skolan, så vi hinner till träningen.
Livsprioritet att jaga en plastboll.
Plastiga sulor mot plastiga golv.
Obehagligt ljud. Svetten rinner.
Obehaglig lukt. Duschar bort.
Sedan åker vi hem och äter skräpmat i plastförpackning och somnar framför tv:n i vår plastvärld.




Övriga genrer av voyage
Läst 630 gånger
Publicerad 2006-01-16 23:47



Bookmark and Share


  yoyyo
gillar texten
snyggt
2006-01-17
  > Nästa text
< Föregående

voyage
voyage