Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara en droppe

bara en droppe i havet
är inte så bara

havet finns inte
utan droppen
liksom droppen inte finns
utan havet

bara en droppe
är början på ett hav

bara en droppe
urholkar stenen




Fri vers av yoakimu
Läst 235 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-03 17:22



Bookmark and Share


  stenen/ Yv Ericsson
så otroligt sant!
vi stenar är föör känsliga!
2011-12-28

  Larz Gustafsson VIP
Tänkvärt.
Många bäckar små...
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

yoakimu
yoakimu