Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Håkan Juholt har haft en helvetisk november och nu kommer de ironiska yxhuggen mot honom som ett brev på posten.....


OM: Att raljera över andras olycka !

Jag tillhör, sannerligen INTE, Juholts fanclub , men jag anser att nu börjar det att ha passerat anständighetens gräns !

Jag menar, jag har , under mina snart 40 år i politikens utmarker , sett många politiker, av olika skrot och korn, passera revy ! Men skitsnacket och pajkastningen mot Håkan Juholt har fått sådana extrema proportioner så att den ENDA svenska politiker som man kan jämföra med är , Olof Palme !
Och Palme, han hade den fördelen att han VISSTE att han skulle bli utsatt, han var ingenting annat än en fullkomligt medveten provokatör, det var hans politikerstil ,helt enkelt . Att då utsätta Juholt för nästan samma press är fullkomligt absurt ! Han framstår, i alla fall för undertecknad, som en tämligen ordinär politiker jämfört med Olof Palme ! Det är DÄRFÖR jag aldrig kommer att förstå VARFÖR Juholt har blivit ( och är) utsatt för denna förföljelse ! Om nu inte min konspirationsteori ( se min förra skrift i ämnet) rentav är SANN !

------




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 460 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2011-12-03 21:47



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Jo, ja, media är inte nådiga
när de sätter igång sina drev,
det håller jag med dig om.
Det värsta jag sett i den vägen
var för många år sedan, när
Ove Rainer blev utsatt. Det
knäckte honom fullständigt.
Jag är dock förvånad över
att sossarna inte valde
Mikael Damberg istället.
Han är mycket kompetent.
En framtidsman.
2011-12-30

  Mats Henricson
Jag anser att Reinfeldt har bett om det genom alla sina lögner och falska förespeglingar !
2011-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Skriver alltså en person som själv utsatt Reinfeldt för en hel serie verbala påhopp här i spalterna.
2011-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska