Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vattenharpa

 

 

ser du

 

azurblå hav

korallreven andas

 

böljande

skönhet

 

lugn

 

solfingrar rör vid azurblå hav

 

spelar

vattenharpa




Övriga genrer av Lena Själsöga Keijser
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-04 21:27



Bookmark and Share


    Bo Bjelvehammar
ljusfläckar
2011-12-05

  Ninananonia VIP
:) vackra solfingrar här...
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Lena Själsöga Keijser
Lena Själsöga Keijser