Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bejaka mig




de nya vindarna
ljudet som sammankopplas
svingande telefonledningar
heta trådar


vittrande förbund och
kroppar
nära en avlägsen framtid
du vill komma nära


jag säger ja,
men med villkor:
lova att vara sann,
smärtsam
lidelsefull


jag gillar när du plågar mig
inget mes, det känns
att jag lever
och så får ju också du
utlopp för dina mörka sidor











Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 195 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2011-12-04 10:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
?utlopp för mörka sidor?Plåga mig?
2011-12-04

  PPQ
Jag tycker den här texten är spännande..."
2011-12-04

    Rolf Zandén
Skön beskrivning av vindar.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP