Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tillägnas alla barn..


Julkort nr 4, 2011

Denna gång i form av en ny text till en känd julmelodi:
"Glädjefnatt" (original Bjällerklang)

Glädjefnatt, glädjefnatt
både dag och natt
och juletid blir
julefrid
för både Ditt
och Datt


Glädjefnatt , glädjefnatt
skulle vara sant
om vår värld
fick allmän flärd
jag satte mitt liv i pant (!)


Glädjefnatt, glädjefnatt
för alla våra barn
ej mer svält
blott rika fält
och mat ska alla ha


Glädjefnatt, glädjefnatt
med Rättvisan på plats
alla får
gott alla mår
för DET vi nu tar sats.........



--------






Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Mats Henricson
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-04 12:02



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Det där kommer inte att bli sant förrän i Tusenårsriket och nya himlar och en ny jord - då det slutgiltigt permanentas.
2011-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska