Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fristående eller början på något längre...


Orakel Mirakel


Vi bor här
där hav och himmel möts
öken och regnskog hukar sig
inför berget det oändliga.

Följ med på stigen
det går uppför med fågelsång
att bestiga berget kräver sin man
eller kvinna.

Väl framme kommer du inte att ångra dig
du sitter vid sjön med slutna ögon
du har tagit dig ända hit
med smärtan som drivkraft.

Hjälp mig
säger du med en rörelse
som avslöjar att du bär med dig
svaret på alla dina frågor.

Du är en av tusentals
alla kommer hit med samma tomma ögon
efter några timmar andas du åter
vid elden på kvällen ser vi ett leende.

Din historia är unik
ändå lik alla andras
full av gammal smärta
jag lyssnar
och hjälper dig att dansa
med dina demoner.

Vi hör din stilla gråt under nattens drömmar
Nästa morgon är allt möjligt.




Fri vers av ikristo
Läst 330 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-04 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ikristo
ikristo