Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dans när isen fortfarande ligger... Kristofer 2009


Tango!



Vill vara
i tystnad

På isen
två kroppar
lyssnande 
den inre musiken
sjunger i takt med isens sång
en tango på isen
en man och en kvinna
dansar på blankisen
det dånar
det sjunger
de andas
tillsammans
i solen på isen




Fri vers av ikristo
Läst 363 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2009-01-19 23:19



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Tack för tangon och inte minst bilden.
2009-03-12

  Tina Q
En känsla av förälskelse och en bild av skönhet - det är vad du målar upp för mina ögon!
2009-03-10

  Marreb
mysigt!
2009-01-20
  > Nästa text
< Föregående

ikristo
ikristo