Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Minns du?


Julafton


Kommer du ihåg

denna ändlösa

Förväntan

inför det magiska

Ögonblicket?


Julafton...

en smak av paradiset

Mumma.




Fri vers av ikristo
Läst 375 gånger
Publicerad 2008-12-22 22:51



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
I all sanning snygt fångat.

God Helg på dig.
2008-12-22
  > Nästa text
< Föregående

ikristo
ikristo