Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du och Jag



Du underbara!

God morgon
min lilla
dags att vakna nu
till ännu en dag

Du och jag
oskiljaktiga
Far och dotter
mitt Barn
hur skulle vi klara oss
utan varann?

Varje dag med dig
är en Resa
en utflykt i Universum
fylld med oändliga möjligheter

Jag vårdar dig så ömt
att måna om din hälsa är ett måste
inget får hända dig
Hur skulle jag kunna leva utan dig
min käraste underbara
lilla bärbara
dator...




Fri vers av ikristo
Läst 295 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2011-12-14 21:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ikristo
ikristo