Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se och bli sedd under svarta ögons lupp



Det har frusit och
det frasar i jordvältorna

många passerar utan att veta
att jag sitter på min balkong
och ser på

jag vet ej
om de uppfattar stämningen

mina tankar är så många
men bara en färg;
kärlekens



Idag, sände du en puss
jag en tillbaks

hjärtat tog ett skutt
pulsen ökade

önskningarna hopades
under granen

glittret, som nu, slocknat
i mina ögon

skuggas av verkligheten
de andra, de som går förbi
hör stämningen

hör verkligheten som plågar
en kärlekskrank själ



De hör snyftningarna
förhoppningen om att allt
kunde vara annorlunda

jag vinkar till dem från min balkong
de vinkar tillbaks, på sitt eget lilla vis

det är kråkorna, gråsparvarna
rådjuren
hararna

med sina svarta ögon







Fri vers (Fri form) av LenaJohansson VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2011-12-05 09:37



Bookmark and Share


    Max Poisé
Behövde detta idag! Tack P!
2011-12-05

    ej medlem längre
Levande Livet, bra!
2011-12-05

    ej medlem längre
Helt i min smak, tack!
2011-12-05

  PPQ
Gillar textens uppbyggnad
2011-12-05

    lory
oh så underbart
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

LenaJohansson
LenaJohansson VIP