Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppen kista



Öppen kista
fågel med slutet öga
i min mobil




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 204 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2011-12-05 18:11



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
'från ovan'
2011-12-12

  vera gade VIP
detta må då vara ett bra exempel på en scifaiku...fågel med slutet öga...djup bild, ja...
2011-12-07

    ej medlem längre
Välfunnet!
2011-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP