Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du låg intill mig


Skulle jag inte bry mig om att jag inte kan somna.

Jag skulle lyssna till dina andetag,
istället för att lyssna till vinden utanför.

Skulle röra dig försiktigt utan att väcka dig,
krypa tätt intill, andas din rytm, dina andetag.

Jag skulle känna mig trygg i din värme, din närhet.

Om du låg intill mig skulle jag inte vilja sova.

Om du låg intill mig,

skulle jag inte sakna dig.




Fri vers av Piraya
Läst 294 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2011-12-05 20:19



Bookmark and Share


  Tillbringaren VIP
Hjärtskärande på något vis. Fin!
2012-01-02
  > Nästa text
< Föregående

Piraya
Piraya