Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Han bedrar mig

Han bedrar mig med någon annan
älskar med kvinnan
han tror mig vara
I hans ögon speglas
jag som något fantastiskt
o varje gång känner jag
mig sviken
o förråd

Varför ser han mig inte?




Fri vers av fröken pia
Läst 272 gånger
Publicerad 2006-01-17 11:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

fröken pia