Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tænk, at det kunne være så svært

Tænk at det kan være så svært
for ham at se skønheden.
Hans ego fylder det hele
han vil kontrollere sin verden.

Jeg ser ham fra et andet sted
i en anden verden.

Tænk at det kan være så svært
for ham at elske det frie.
Han vil skabe en pinocchio
bundet i tråde fra hans tankespind.

Jeg tænker mit
i min verden.

Tænk engang, at det kan være så svært
at bare være sig selv.
Han giver kun ret i en retning
som handler om at han styrer.

Jeg har en retning
mod friheden i mig selv.

Tænk hvor er det enkelt
at se skønheden i alt.
At give slip
sætte sig selv fri.

Hvor er det dog let
at elske livet.
Klippe trådene
til den ego-bundne magt.

Det er fantastiskt
at bare være mig.
Med retning mod det bedste
i et værdigt liv.

Han er tilgivet
han lærte mig,
at gå min vej.

Tænk, at det kunne være så svært:-)




Fri vers av Luciann Khan
Läst 283 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2011-12-06 12:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luciann Khan
Luciann Khan