Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ångra sig

varför sa jag att jag hatade dig?
varför grälade vi hela tiden?

nu, när du är borta för alltid,
förstår jag hur mycket du betydde för mig

snälla, kom tillbaka




Fri vers av Fairy
Läst 243 gånger
Publicerad 2006-01-17 12:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fairy