Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släppa fri


En störande vind

oberäkneliga stötar

påfrestande i sin

tågrälsframfart


Går inte att

magasinera

bara passera




Fri vers av stella
Läst 422 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2011-12-06 19:57



Bookmark and Share


  Catharina Edin VIP
Jag kan bara hålla med om slutsatsen. Snyggt formulerat.
2011-12-06

    ej medlem längre
Tänkvärt!
2011-12-06
  > Nästa text
< Föregående

stella
stella

Mina favoriter
Då stiger solen
MEDBEROENDE